Pepparkaksmousse

Idag blev det lyxefterrätt.
Den smakar pepparkaka :) Hur gott som helst!
Lagom juligt för mig.


100 gram mörk god choklad
2 äggulor
3 dl vispgrädde
1 kryddmått egen pepparkakskrydde-blandning
(Kanel, ingefära, kardemumma, malen nejlika)
Några pepparkakor
Non-stop



Smält choklad i vattenbad, sätt i äggulor


Blanda chokladen med kryddor, det här blandas med en liten klick nästan färdigvispad grädde.


Blanda sen ner resten av grädden.




Krossa några pepparkakor i botten och häll upp moussen i 2 fina glas, ställ i kylen 2-4 timmar.


Garnera med non-stop och en fin pepparkaka.
MUMS!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback