Pepparkaksmousse
Idag blev det lyxefterrätt.
Den smakar pepparkaka :) Hur gott som helst!
Lagom juligt för mig.
100 gram mörk god choklad
2 äggulor
3 dl vispgrädde
1 kryddmått egen pepparkakskrydde-blandning
(Kanel, ingefära, kardemumma, malen nejlika)
Några pepparkakor
Non-stop
Den smakar pepparkaka :) Hur gott som helst!
Lagom juligt för mig.
100 gram mörk god choklad
2 äggulor
3 dl vispgrädde
1 kryddmått egen pepparkakskrydde-blandning
(Kanel, ingefära, kardemumma, malen nejlika)
Några pepparkakor
Non-stop
Smält choklad i vattenbad, sätt i äggulor
Blanda chokladen med kryddor, det här blandas med en liten klick nästan färdigvispad grädde.
Blanda sen ner resten av grädden.
Krossa några pepparkakor i botten och häll upp moussen i 2 fina glas, ställ i kylen 2-4 timmar.
Garnera med non-stop och en fin pepparkaka.
MUMS!
MUMS!
Kommentarer
Trackback